POGOJI UPORABE

Dobrodošli na spletni strani ALPHA LUXE GROUP. Z dostopom do naše spletne strani brez omejitev ali razprave sprejemate te Pogoje uporabe. Pred vsakim obiskom preberite te pogoje, saj jih lahko občasno spremenimo zaradi tehničnih inovacij in sprememb v zakonodaji.

AVTORSKE PRAVICE

Vsa vsebina, struktura, besedila, fotografije in videi na naših spletnih straneh so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Vsaka nepooblaščena uporaba bo kršila avtorske ali intelektualne pravice in je predmet pravnih ukrepov. Za kakršno koli kopiranje, prilagajanje, prevajanje, shranjevanje, obdelavo ali distribucijo z drugimi sredstvi, vključno z elektronskim shranjevanjem ali obdelavo, je potrebno predhodno pisno soglasje skupine ALPHA LUXE GROUP.

BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne znamke ALPHA LUXE GROUP in ISTRA PLAKATI, logotipi, uporaba barv in vse oblike na spletni strani so zaščiteni z zakonodajo o blagovnih znamkah in drugimi intelektualnimi pravicami. Nepooblaščena uporaba ali zloraba teh blagovnih znamk predstavlja kršitev zakona o blagovnih znamkah, avtorskih pravic in drugih intelektualnih pravic.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI ZA SPLETNE STRANI TRETJIH OSEB

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb, vendar ne prevzemamo nobene odgovornosti za njihovo vsebino. Izrecno se distanciramo od vseh vsebin na spletnih straneh tretjih oseb in ne prevzemamo nobene odgovornosti za kršitve zakonskih določb ali kršitve pravic tretjih oseb na teh straneh.

SPLOŠNA IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI

Odgovornost ALPHA LUXE GROUP za škodo zaradi uporabe njenih spletnih strani je omejena na škodo, ki je posledica neposrednega namena. Pridržujemo si pravico do spremembe ali posodobitve teh Pogojev uporabe kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Trudimo se, da bi naše spletne strani ostale brez virusov, vendar tega ne moremo zagotoviti. Ne zagotavljamo, da so storitve, ponujene na naši spletni strani, brez napak ali neprekinjeno na voljo.

POLITIKA PIŠKOTKOV

Za pravilno delovanje naše spletne strani in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke. Z uporabo te spletne strani soglašate z uporabo piškotkov. Blokiranje piškotkov vam omogoča nadaljevanje brskanja po strani, vendar nekatere njene funkcionalnosti ne bodo delovale.

KAJ JE PIŠKOTEK?

Piškotek je informacija, shranjena na vašem osebnem računalniku, ko brskate po spletni strani, ki ste jo obiskali. Piškotki lahko shranijo osnovne nastavitve, osebne podatke ali druge informacije, do katerih morate omogočiti popoln dostop. Če piškotkov niste omogočili, ne morejo dostopati do datotek na vašem računalniku. Nastavitve za odobritev/zavrnitev shranjevanja piškotkov, brisanje shranjenih piškotkov in druge dejavnosti, povezane z uporabo piškotkov, lahko upravljate v nastavitvah vašega internetnega brskalnika.

KAKO ONEMOGOČITI PIŠKOTKE?

Piškotek je informacija, shranjena na vašem osebnem računalniku med brskanjem po spletni strani. Piškotki olajšajo uporabo spletne strani z shranjevanjem vaših nastavitev (npr., jezik ali naslov) in jih obnovijo, ko se vrnete na stran. Na ta način je informacija prilagojena vašim potrebam in vsakodnevnim praksam. Piškotki lahko shranijo tudi vitalne osebne podatke, kot so vaše ime in e-poštni naslov, kar zahteva popoln dostop. Če piškotkov niste omogočili, ne morejo dostopati do datotek na vašem računalniku. Dejavnosti, povezane s shranjevanjem in pošiljanjem piškotkov, niso vidne za vas, vendar lahko v nastavitvah izbranega internetnega brskalnika izberete možnost za odobritev/zavrnitev zahtevkov za shranjevanje piškotkov, izbrišete shranjene piškotke in upravljate druge dejavnosti, povezane s piškotki, da najbolje ustreza vašim potrebam. Za onemogočitev piškotkov obiščite nastavitve zasebnosti v vašem spletnem brskalniku, kjer boste lahko izbrali, katere piškotke želite dovoliti ali blokirati.

S tem zaključujemo Pogoje uporabe za spletno stran ALPHA LUXE GROUP. Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij, se lahko vedno obrnete na nas preko elektronske pošte na naslovu .

Z veseljem sprejmemo vaše povratne informacije in bomo komercialno razumno ukrepali za rešitev morebitnih zadržkov.

ALPHA LUXE GROUP d.o.o. Mate Vlasića 17, 52440 Poreč

Delovni čas: Pon-Ned 9:00 - 19:00 OIB (DDV): HR 69925939724, MBS: 130092679 Registrirano pri Trgovinskem sodišču v Pazinu, osnovni kapital HRK 20.000,00, v celoti plačan.

Člani uprave: Robert Budimir Transakcijski račun:

IBAN HR27 2340 0091 1110 03017, odprt pri Privredna Banka Zagreb dd. BIC / SWIFT: PBZGHR2X