Celovite IT rešitve za turistične objekte

Alpha Luxe Group s sedežem v Poreču ponuja široko paleto IT in spletnih rešitev v sodelovanju z našimi evropskimi strokovnimi partnerji.

Kot specialisti za nepremičnine razširjamo svojo strast do tehnologije na opremljanje vaših nepremičnin z naprednimi sistemi po nakupu.

IT podpora za spletno prodajo nepremičnin, Alpha Luxe Group

Naša ponudba IT storitev vključuje:

  • Celovito digitalizacijo poslovanja
  • Načrtovanje in izvedbo IT omrežij
  • Namestitev IT naprav in WiFi omrežij
  • Optimizacijo delovanja omrežja
  • Svetovanje in namestitev videonadzornih in alarmnih sistemov
  • Namestitev SAT TV in avdio tehnologije
  • Svetovanje in namestitev pametnih domov za zasebne rezidence, družinske hotele in hostele

Z izkušnjami v podrobnem IT načrtovanju za pisarne in gostinske objekte ponujamo podporo od začetnega oblikovanja do implementacije, vključno z nabavo in vzdrževanjem POS sistemov in strežniške infrastrukture.

Naše marketinško načrtovanje vključuje brezžična vroča omrežja znotraj hotelskih objektov, ki pomagajo pri zbiranju, analiziranju in uporabi podatkov uporabnikov za povečanje prodaje. Razvijamo in programiramo spletne strani ter mobilne aplikacije in nudimo mobilno povezane sisteme videonadzora in daljinske pametne domove, ki jih je mogoče upravljati z Google Alexo.

Naša ekipa se ponaša z obsežnimi izkušnjami, individualnim pristopom do strank in zavezanostjo k inovativnim rešitvam in kakovostni storitvi, zaradi česar smo zanesljiv partner za vaše potrebe digitalne preobrazbe.

Kontaktirajte nas za strokovno namestitev IT infrastrukture, vzdrževanje in inovativne rešitve, ki bodo povečale vašo konkurenčnost v turističnem sektorju.

Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta!

+385 52 204 933