Spoznajte našo ekipo

Marijana Budimir, licencirana nepremičninska agentka | Licenčna št. 156/2022

Licencirana nepremičninska agentka in diplomirana pravnica, Marijana Budimir, iz agencije Alpha Luxe Group, Istra, Poreč

Marijana Budimir, licencirana nepremičninska agentka in diplomirana pravnica z opravljenim pravosodnim izpitom, ima več kot 12 let izkušenj v finančni industriji.

Njena področja strokovnosti vključujejo pravne zadeve, finančne naložbe, nepremičninske naložbe, pravni sektor in sektor M&A.

Njena strokovnost in poglobljeno znanje jo naredijo nepogrešljivo članico naše ekipe. Njena izobraževalna dosežki so dopolnjeni z MBA z Univerze v Cambridgeu in drugimi prestižnimi programi, vključno z modulom o učinkovitem vodenju na IEDC Bled, certifikatom iz Silva International, Inc. in drugimi podobnimi kvalifikacijami. Marijana vodi eno od poslovalnic Alpha Luxe Group, kjer je razvila impresiven portfelj uspešnih transakcij.

Zagotavljanje kompleksnih storitev, Marijana vodi stranke skozi postopek vlaganja v nepremičnine, prilagajajoč svoj pristop njihovim specifičnim potrebam.

Njeno delo ni le služba, temveč zavezanost ustvarjanju trajne vrednosti za stranke.

Integrirali smo vse ključne dejavnosti na trgu nepremičnin, da vam nudimo celovite storitve na enem mestu, kar vam omogoča znatne prihranke časa in optimizacijo procesa naložbe za doseganje vaših nepremičninskih ciljev.

Za vsa vaša vprašanja in potrebe, povezane z nepremičninami, se obrnite na Marijano Budimir, vašega zanesljivega partnerja in vodiča.

+385 95 363 1893


Robert Budimir, izvršni direktor in licencirani nepremičninski agent | Licenčna št. 196/2019

Robert Budimir, licencirani agent, Alpha Luxe Group, strokovnjak za nepremičnine, iz Poreča v Istri

Z več kot desetletjem izkušenj v prodaji in podjetništvu je Robert postal sinonim za strast, inovativnost in predanost v svetu nepremičnin.

Zavzema se za izjemno profesionalno, potrpežljivo in individualizirano storitev, njegova sposobnost komuniciranja v več jezikih pa omogoča uspešne interakcije z raznoliko globalno stranko. Robert uspešno vodi ekipo, osredotočeno na marketing in prodajo nepremičnin, integrira najnovejše trende in tehnologije za optimalno zadovoljevanje potreb strank.

Njegova fleksibilnost in dostopnost sta ključnega pomena za odličnost naših storitev, njegovo vodstvo pa zagotavlja, da vsak član ekipe deli isto zavezanost vrhunski storitvi.

Njegove izobraževalne dosežke dopolnjuje MBA z Univerze v Cambridgeu, programiranje poslovnih aplikacij in spletni dizajn na Inštitutu Pro-Anima, certifikat iz Silva International, Inc., licenca turističnega vodnika in več.

Njegova strast do raziskovanja novih kultur in tehnologij ter zavezanost nenehnemu učenju ga ohranjajo v koraku z industrijskimi trendi in obogatijo našo korporativno kulturo.

Nudimo celovite storitve, ki se raztezajo od začetnega svetovanja do dokončanja naložb, vzpostavljajo trajne odnose z vami in ustvarjajo dolgoročno vrednost, da zagotovimo vrhunsko izkušnjo v nepremičninah.

Za vse vaše potrebe, povezane z nepremičninami, se obrnite na Roberta Budimirja, vašega zaupanja vrednega partnerja in vodiča skozi svet nepremičnin.

+385 95 363 1892