Strateško svetovalne storitve in upravljanje investicijskih projektov

Iščete zanesljivega partnerja za izvedbo vašega investicijskega projekta?

Naša ekipa izkušenih strokovnjakov se izkaže pri zagotavljanju celovite pomoči in učinkovitega upravljanja vseh faz vašega projekta.

Zavezani smo optimalnim rezultatom in posvečenosti, zaradi česar smo idealna izbira za vaše investicijske potrebe, povečanje vidljivosti in maksimiziranje uspeha.

Ne glede na to, ali imate jasno predstavo o svoji naložbi ali potrebujete usmerjanje, smo tu, da vam pomagamo pri oblikovanju informiranih odločitev in uspešnega projektnega načrta.

Kot vaš investicijski partner bomo z vami sodelovali pri identifikaciji vaših potreb in zahtev, analizirali izvedljivost vašega projekta in koordinirali njegovo izvajanje.

Naša ekipa strokovnjakov na področjih prava, arhitekture, gradbeništva, geodezije, financ in upravljanja projektov EU vam bo zagotovila ustrezno storitev, ne glede na to, ali kupujete, prodajate ali gradite/nalagate v določeno nepremičnino, stanovanjsko ali poslovno.

Investicijski projekti: svetovanje in upravljanje z Alpha Luxe Group

Naše storitve vključujejo:

  1. Iskanje Prave Nepremičnine: Po tem, ko izrazite svojo vizijo in potrebe, bomo naredili vse, da najdemo pravo nepremičnino, ki bo uresničila vaš projekt. Prav tako bomo analizirali dokumentacijo in po potrebi uredili pravno situacijo (lastniška razmerja, potrebna dovoljenja itd.)
  2. Zbiranje Ponudb za Projektiranje in Gradbeno Delo: Pomagali vam bomo pri zbiranju ponudb za projektiranje in gradbena dela, pogajanjih s ponudniki in svetovanju pri izbiri najugodnejšega ponudnika. Opravili bomo tudi študijo izvedljivosti, ki bo objektivno prikazala prednosti in slabosti investicijskega projekta ter njegove priložnosti in morebitna tveganja.
  3. Koordinacija Investicijske Študije: Koordinirali bomo investicijsko študijo, ki bo pokazala ekonomsko upravičenost naložbe in način njene izvedbe v projektu. Študija bo tudi določila stroškovno učinkovitost in pokazala, kako je projekt izveden.
  4. Analiza Možnosti Financiranja: Proučili bomo možnosti za financiranje prek EU sredstev, ugodnih posojil, subvencioniranih sredstev ali finančne podpore s strani državnih/regionalnih oblasti.

Nalaganje v nepremičnine je pomembna odločitev, zato je ključno, da imate strokovno znanje in izkušnje za navigacijo skozi proces.

Posvetili se vam bomo z največjo pozornostjo in skupaj razpravljali o vaših idejah in potrebah, da bomo v najkrajšem možnem času našli najboljšo rešitev.

Če investirate v bolj zapleten projekt, kot so gradnja, obnova ali preoblikovanje, bomo za vas ustvarili in upravljali projektni načrt, koordinirali vse dejavnosti in spremljali roke.

Spremljali vas bomo od začetnih korakov do končne uresničitve projekta.

Pri Alpha Luxe Group ne ponujamo le storitev; ustvarjamo partnerstva, ki temeljijo na zaupanju in uspehu.

Razumemo kompleksnost investicijskih projektov in smo pripravljeni biti vaš zanesljiv zaveznik skozi celotno investicijsko pot.

Kontaktirajte nas, in skupaj uresničimo vašo vizijo v realnost.

+385 52 204 933