Celovite storitve za prodajo vaše nepremičnine

Prodajte nepremičnino z Alpha Luxe Group: strokovni nasveti in podpora v Poreču

V Alpha Luxe Group razumemo, da je prodaja vaše nepremičnine kompleksen proces, ki zahteva pozornost do detajlov in strokovno znanje.

Zato ponujamo celovite storitve za hitro in učinkovito prodajo vaše nepremičnine po najboljši možni ceni.

Specializirani smo za nepremičnine v Istri na Hrvaškem in naše storitve so optimizirane za stranke iz evropskih držav.

Tukaj so ključne storitve, ki jih nudimo za prodajo vaše nepremičnine:

 1. Nasveti za pripravo na prodajo: Ponujamo nasvete za pripravo vaše nepremičnine na prodajo, da jo bomo lahko predstavili v najboljši možni luči in pritegnili morebitne kupce.
 2. Pregled pravne dokumentacije: Naša ekipa strokovnjakov bo pregledala pravno dokumentacijo vaše nepremičnine in ponudila pravne nasvete, če bo treba rešiti kakršna koli pravna vprašanja, ki bi lahko nastala med prodajo.
 3. Strokovna fotografija nepremičnin: Ponujamo storitve strokovne fotografije nepremičnin, da bomo lahko najbolje prikazali prednosti vaše nepremičnine in pritegnili morebitne kupce.
 4. Ocenjevanje nepremičnin: Naši agenti bodo opravili celovito oceno vaše nepremičnine, da vam pomagajo določiti najboljšo ceno za prodajo.
 5. Oglaševanje na ustreznih portalih: Vašo nepremičnino bomo oglaševali na vseh ustreznih domačih in tujih portalih, da dosežemo širše občinstvo morebitnih kupcev.
 6. Ponudba morebitnim kupcem: Vašo nepremičnino bomo ponudili morebitnim kupcem iz naše agencijske baze in organizirali oglede nepremičnin, da si bodo lahko lažje predstavljali življenje v tem prostoru.
 7. Pravna in administrativna podpora: Skozi celoten proces prodaje bomo zagotavljali pravno in administrativno podporo, vključno s pripravo predpogodb, pogodb in tabelarnih dokumentov.

Poleg teh ključnih storitev ponujamo tudi vrsto dodatnih storitev, ki vam bodo pomagale učinkoviteje prodati vašo nepremičnino.

Te storitve vključujejo:

 1. Ureditev pravnega statusa nepremičnine: Pomagali vam bomo rešiti vsa pravna vprašanja, ki bi lahko nastala med postopkom prodaje.
 2. Ocenjevanje nepremičnine s strani certificiranih cenilcev: Zagotovili bomo oceno vrednosti vaše nepremičnine s strani certificiranih cenilcev, da bo natančno ovrednotena.
 3. Analiza rabe zemljišča: Opravili bomo analizo rabe zemljišča, da boste razumeli potencial vaše nepremičnine.
 4. Pregled in ocenjevanje podjetja za prodajo: V primeru prodaje podjetja bomo izvedli poglobljen pregled in ocenjevanje podjetja.
 5. Strokovno čiščenje nepremičnin: Zagotovili bomo strokovne storitve čiščenja, da bo vaša nepremičnina v odličnem stanju pred prihodom morebitnih kupcev.
 6. Strokovno video snemanje nepremičnin: Ponujamo strokovne storitve video snemanja, da bomo lahko najbolje prikazali prednosti vaše nepremičnine.
 7. Energetska izkaznica nepremičnine: Pomagali vam bomo pridobiti energetsko izkaznico za vašo nepremičnino, kar lahko poveča njeno vrednost.
 8. Arhitekturne in gradbene storitve: Ponujamo arhitekturne in gradbene storitve za morebitna potrebna popravila ali izboljšave vaše nepremičnine.
 9. Geodetske storitve: Ponujamo geodetske storitve za boljše razumevanje meja in meritev vaše nepremičnine.
 10. Manjša popravila in obrtniške storitve: Zagotavljamo manjša popravila, da bo vaša nepremičnina v vrhunskem stanju za morebitne kupce.

Izkoristite strokovno znanje in celovite storitve Nepremičnine Alpha Luxe Group za uspešno izvedbo prodaje vaše lastnine.

Obrnite se na nas danes in doživite brezhibno, učinkovito in nagrajujočo nepremičninsko transakcijo, ki si jo zaslužite.

+385 52 204 933