Zakaj izbrati Alpha Luxe Group za vaše potrebe na področju nepremičnin?

Zakaj izbrati Alpha Luxe Group? Vaš zanesljiv partner za nepremičnine v Poreču
  • Celostna agencija za vse vaše potrebe povezane z nepremičninami.
  • Zavezani smo k integriteti, jasnosti in transparentnosti naših transakcij.
  • Oseben pristop in partnerstvo vam pomagata uresničiti vaše projekte na področju nepremičnin.
  • Izkušena ekipa strokovnjakov in navdušencev, posvečena zadovoljstvu strank.
  • Zagotovljena varnost pri nakupu in prodaji nepremičnin.
  • Neprekinjena naložba v marketing in SEO za izboljšanje naše spletne prisotnosti in doseganje več strank.
  • Širok oglasni doseg na relevantnih portalih in platformah družbenih medijev.
  • Uporaba vrhunske opreme, tehnologije in oblik za predstavitev vaše nepremičnine.
  • Brez ekskluzivnih umestitev izključno preko Alpha Luxe, kar strankam daje svobodo izbire.
  • Neprestano se izboljšujemo in sledimo najnovejšim trendom, da zagotovimo dragocene in ambiciozne strokovne storitve.

Pri Alpha Luxe Group nudimo izjemno podporo in svetovalne storitve za pripravo vaše nepremičnine za prodajo.

Naše strokovno znanje pokriva komercialne, stanovanjske in industrijske nepremičnine, hotele in podjetja. Razpolagamo z obsežnim znanjem, izkušnjami in vpogledi na nepremičninskem trgu, kar nam omogoča, da ponudimo natančne cenitve nepremičnin.

Naša celovita analiza dokumentacije in svetovalne storitve, skupaj z oceno tržne vrednosti nepremičnine, vam zagotavljajo pravno gotovost in celovito administrativno skrb, ki jo potrebujete za obveščeno odločitev.

Naša profesionalna nepremičninska fotografija in video snemanje predstavljata vašo nepremičnino v najboljši možni luči, privabljata potencialne kupce in vam pomagata doseči najboljšo ceno.

Vašo nepremičnino prav tako oglašujemo na vseh relevantnih domačih in tujih portalih ter jo ponudimo potencialnim kupcem iz našega agencijskega portfelja.

Kot celovita agencija nudimo osebno podporo in portfelj nepremičnin vsaki stranki. Naš pravni oddelek, specializiran za nepremičninsko, komercialno in gospodarsko pravo, rešuje vse pravne zadeve, od preverjanja knjižne lastnine nepremičnine do predložitve potrebne dokumentacije za registracijo lastništva.

Če vas zanima investiranje v zemljišča, prenova ali rekonstrukcija določene nepremičnine, gradnja ali nadgradnja le-te za zasebne ali poslovne namene, vam lahko pomagamo.

Poiščemo nepremičnino, ki ustreza vašim potrebam in interesom, analiziramo pravni status nepremičnine, organiziramo zbiranje vseh potrebnih dovoljenj, vam pomagamo izbrati kakovostnega arhitekta in gradbenega izvajalca, koordiniramo izvedljivostno in investicijsko študijo ter analiziramo možnosti financiranja.

Naša mreža in strokovno znanje sta združila mnoge kupce, razvijalce, lastnike podjetij, posameznike in velika podjetja. Prejeli smo veliko priporočil, ki so povečala našo bazo strank na podlagi zaupanja, ki nenehno raste od našega začetka.

Poleg tradicionalnih načinov plačila je Alpha Luxe Group prva agencija na Hrvaškem, ki je v svojo ponudbo integrirala plačila s kriptovalutami, kar nam omogoča, da postanemo del globalne kripto skupnosti in določamo trende na področju turizma, nepremičnin in trženjskih storitev.

Ta priložnost prinaša odlične prednosti našim strankam, saj lahko plačajo s kriptovalutami, pretvorjenimi v evre v trenutku plačila. Tveganje za razlike v menjalnih tečajih je tudi odpravljeno, saj se kriptovaluta v evro pretvori v 15 minutah po plačilu stranke.

Sodelujemo z najboljšim posredniškim podjetjem na Hrvaškem in enim vodilnih posredniških podjetij v Evropski uniji, Electrocoin, da omogočimo preprosto, zakonito in profesionalno trgovanje s kriptovalutami.

Naš partner v celoti upošteva vse ustrezne predpise v Republiki Hrvaški. Njegova pravna ekipa neprekinjeno deluje na vzpostavitvi pravnih okvirov in povezav z regulatornimi organi v Republiki Hrvaški.

Izvedite več o naših storitvah.

Naj vaša nepremičnina postane blagovna znamka z našo ekskluzivno predstavitvijo in kakovostnim oglaševanjem, kar vam pomnoži možnosti za hitro in učinkovito prodajo.

Kontaktirajte nas še danes, da izveste več o naših storitvah in kako vam lahko pomagamo doseči vaše cilje na področju nepremičnin.

+385 52 204 933