ALPHA LUXE GROUP - Vaš profesionalni partner pri investiranju v nepremičnine

Naše storitve od začetka do konca povezujejo stranke skozi celoten postopek investiranja, s čimer ustvarjamo trajno vrednost.

Specializirani smo za luksuzne nepremičnine na Hrvaškem, pri čemer zastopamo domače in mednarodne stranke in investitorje.

Naša ekipa licenciranih nepremičninskih agentov, odvetnikov, oblikovalcev, marketinških strokovnjakov, geodetov, gradbenikov, razvijalcev, spletnih oblikovalcev in spletnih razvijalcev zagotavlja pogoste, hitre, natančne in donosne transakcije.

Delujemo po konceptu "ključ v roke", s čimer zagotovimo celovite rešitve od iskanja in vrednotenja nepremičnin do urejanja dokumentacije, sklepanja pogodb, registracije lastništva, varovanja nepremičnine in povezanih zadev.

V Alpha Luxe Groupu nudimo storitve po meri, ki ustrezajo vašim edinstvenim potrebam za investiranje v nepremičnine.

Naša ekipa je na voljo 24/7 za neprimerljivo podporo ne glede na uradne ure.

Več o naših storitvah.

POSLANSTVO IN VIZIJA

Naše poslanstvo je biti strateški partner v projektih nepremičnin naših strank, doseči njihove cilje in biti priča njihovemu zadovoljstvu.

Naša vizija je postati osrednja točka za posredovanje nepremičnin, svetovanje in upravljanje investicijskih projektov, doseči mednarodno prepoznavnost blagovne znamke s prispevanjem k skupnosti, v kateri delujemo.

Več o naših dosežkih.

O Alpha Luxe Group: Vodilna agencija za nepremičnine v Istri in Poreču

NAŠA EKIPA

Alpha Luxe Group združuje strokovnjake iz vseh področij nepremičninskih transakcij in investicij.

Vsak član ekipe je ključnega pomena za naš obstoj in poslovanje, zato se nenehno izobražujemo, da ohranjamo korak z industrijskimi trendi in zagotavljamo najkompetentnejšo možno storitev.

Spoznajte našo ekipo.

ALPHA LUXE GROUP d.o.o. je trgovska družba, registrirana kot posrednik pri Hrvaški gospodarski zbornici pod registracijsko številko 96/2019, podrazred UP/I-330-01/18-01/181 ŠTEVILKA 526-05-01-01-01/3-19-3.

Zaupajte Alpha Luxe Group za profesionalno podporo pri doseganju vaših nepremičninskih ciljev.

Kontaktirajte nas danes za osebno svetovanje.

+385 52 204 933