Profesionalne storitve snemanja in produkcije videa za vašo nepremičnino

Pri Alpha Luxe Group razumemo pomembnost kakovostnega trženja pri doseganju hitrih in učinkovitih prodaj.

Zato smo ustanovili IIstra Plakati – celovito marketinško agencijo, ki ponuja kreativno oblikovanje, avdio in video produkcijo ter najem oglasnega in medijskega prostora.

Naše storitve so namenjene širokemu spektru trženjskih potreb po ugodnih cenah. Za več informacij o naši ponudbi in obsežnih možnostih oglasnega prostora obiščite Istra Plakati.

Ena izmed naših specializiranih storitev je produkcija privlačnih video posnetkov visoke ločljivosti notranjosti, zunanjosti in okolice vaše nepremičnine, posnetih z zemlje ali iz zraka.

Profesionalno fotografiranje nepremičnin, Alpha Luxe Group Poreč

Z našo ekskluzivno predstavitvijo in kakovostnim oglaševanjem lahko vašo nepremičnino spremenite v blagovno znamko in znatno izboljšate možnosti za hitro in učinkovito prodajo. Istra Plakati uporablja najnovejšo opremo, da zagotovi, da vaše snemanje in produkcija videa dosežejo najvišje standarde.

Naša ekipa strokovnjakov bo sodelovala z vami pri ustvarjanju prepričljivega videa, ki bo izpostavil najboljše lastnosti vaše nepremičnine in pritegnil pozornost potencialnih kupcev.

Spremenite svojo nepremičnino v prepričljivo blagovno znamko s profesionalnimi storitvami snemanja in produkcije videa Alpha Luxe Group.

Kontaktirajte nas danes za izboljšano trženjsko izkušnjo, ki povečuje verjetnost hitre in učinkovite prodaje.

+385 52 204 933