Politika zasebnosti za ALPHA LUXE GROUP

ALPHA LUXE GROUP d.o.o. (v nadaljevanju "ALPHA LUXE") ceni vašo zasebnost in razvija tehnologije, ki vam omogočajo najboljšo in najvarnejšo uporabo interneta. Ta dokument velja za spletno stran ALPHA LUXE in ureja zbiranje ter uporabo podatkov. Za zaščito vaše zasebnosti preberite celotno besedilo, da boste razumeli, katere informacije zbiramo od vas in kako jih uporabljamo. Vsako vprašanje v zvezi z zaupnostjo podatkov lahko pošljete na .

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV

ALPHA LUXE zbira osebne podatke, kot so e-poštni naslov, ime, domači ali poslovni naslov ter telefonska številka. ALPHA LUXE vsebuje tudi anonimne demografske informacije, ki niso unikatne za vas, kot so spol, preference ali interesi. ALPHA LUXE avtomatsko zbira informacije o trdem disku vašega računalnika ali programski opremi, vključno z vašim IP naslovom, tipom brskalnika, domenskim imenom, časom dostopa in naslovom spletnega mesta. ALPHA LUXE te podatke uporablja za ponudbo svojih storitev, vzdrževanje kakovosti in pridobivanje splošnih statistik povezanih z uporabo spletnega mesta.

UPORABA VAŠIH PODATKOV

ALPHA LUXE zbira in uporablja vaše osebne podatke za vzdrževanje spletne strani in zagotavljanje storitev, ki jih iščete. Osebni podatki vas tudi obveščajo o drugih izdelkih ali storitvah, ki jih ponuja ALPHA LUXE ali njeni partnerji. ALPHA LUXE podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. Seznami uporabnikov ALPHA LUXE ne bodo prodani ali oddani tretjim osebam brez vašega dovoljenja.

VARNOST VAŠIH PODATKOV

ALPHA LUXE varuje vaše podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Vaši osebni podatki so shranjeni na strežniku, do katerega imajo dostop samo izbrane osebe; ponudniki storitev lahko dostopajo samo do njega. Ostale spletne strani, do katerih lahko dostopate prek naše spletne strani, imajo svoje izjave o zasebnosti in zbiranju podatkov ter način njihove uporabe in objave. ALPHA LUXE d.o.o. ni na noben način odgovoren za način in pogoje zbiranja in obdelave s strani tretjih oseb.

HRAMBA OSEBNIH PODATKOV

ALPHA LUXE bo obdeloval vaše podatke samo za čas, ki je potreben za dosego namenov, opisanih v razdelku "Uporaba osebnih podatkov", in bodo obdelani dokler ne uveljavite pravice do ugovora ali omejitve obdelave. Poleg zgoraj navedenega bo ALPHA LUXE hranil vaše osebne podatke toliko časa, kot je potrebno ali dovoljeno po veljavni zakonodaji o varstvu podatkov.

VARSTVO ZASEBNOSTI OTROK

ALPHA LUXE resno jemlje varstvo zasebnosti otrok. Spletno stran upravljamo v skladu z vsemi veljavnimi zakoni na področju jurisdikcije, navedene spodaj. Ne zbiramo osebnih podatkov od nikogar, mlajšega od šestnajst (16) let, ali če to dovoljuje veljavna zakonodaja, mlajšega od trinajst (13) let. Otroci, mlajši od šestnajst (16) let ali, če to dovoljuje veljavna zakonodaja, mlajši od trinajst (13) let, morajo imeti dovoljenje starša/skrbnika, preden posredujejo kakršne koli osebne podatke spletnemu mestu. Če ugotovimo, da je uporabnik mlajši od te starosti, ne bomo uporabljali ali hranili njegovih osebnih podatkov brez dovoljenja njegovih staršev/skrbnikov. Brez takega dovoljenja otrok ne bo mogel sodelovati v določenih dejavnostih. Starš/skrbnik lahko pregleda, odstrani, spremeni ali zavrne nadaljnje zbiranje ali uporabo osebnih podatkov svojega otroka tako, da nas kontaktira na ali na telefonski številki, navedeni na tej spletni strani.

VARNOSTNE PRAKSE

Pri ALPHA LUXE razumemo pomembnost varstva vaših osebnih podatkov. Uvedli smo ustrezne fizične in elektronske ukrepe za varovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Kljub temu ne moremo zagotoviti, da bodo informacije, shranjene na našem spletnem mestu ali strežnikih, popolnoma varne pred nepooblaščenim dostopom s strani tretjih oseb (hekerji). Z uporabo naše spletne strani priznavate in sprejemate to tveganje. V največji možni meri, dovoljeni z veljavno zakonodajo, zavračamo vsako odgovornost za morebitno škodo (vključno, vendar ne omejeno na, neposredno, posebno, posredno, posledično ali kazensko škodo ali izgubo v kakršni koli obliki, bodisi pogodbeno (vključno s temeljnim kršenjem), nepogodbeno (vključno z malomarnostjo) ali kako drugače), ki bi jo utrpeli zaradi izgube, nepooblaščenega dostopa, zlorabe ali spremembe katere koli informacije, ki ste jih posredovali na našem spletnem mestu.

VELJAVNA ZAKONODAJA / PRAVNA PODLAGA

Ta Politika zasebnosti in vsa vprašanja, povezana z našo spletno stranjo, se urejajo po zakonih Republike Hrvaške brez upoštevanja načel mednarodnega prava. Z uporabo naše spletne strani se strinjate, da se morebitni pravni postopki v zvezi z našo spletno stranjo in to Politiko zasebnosti izključno vodijo na ustreznih sodiščih v Republiki Hrvaški. Ne zagotavljamo ali namigujemo, da je naša spletna stran ali vsebina na naši spletni strani primerna za uporabo izven Republike Hrvaške. Informacije na naši spletni strani glede izdelkov ali storitev veljajo le za Republiko Hrvaško. Ti izdelki in storitve so lahko na voljo le na določenih lokacijah. Izven Republike Hrvaške ste odgovorni za skladnost z vsemi veljavnimi lokalnimi zakoni.

PRENOS SREDSTEV

Med poslovanjem lahko prodamo ali pridobimo premoženje. Če druga entiteta pridobi ALPHA LUXE ali vse ali skoraj vse naše sredstve, se lahko osebni in neosebni podatki, ki smo jih zbrali o uporabnikih naše spletne strani, prenesejo na to entiteto. Poleg tega se v primeru kakršnih koli stečajnih ali prestrukturirnih postopkov proti nam takšne informacije lahko štejejo za naše premoženje in se lahko prodajo ali prenesejo tretjim osebam.

REŠILNA KLAVZULA

Če je katera koli določba te Politike zasebnosti neveljavna, nezakonita ali neizvršljiva po katerem koli zakonu ali javni politiki, se taka določba ne uporablja v obsegu, v katerem je neveljavna ali neizvršljiva, preostale določbe pa ostanejo v polni veljavi in učinku.

SPREMEMBE IN POSODOBITVE NAŠE POLITIKE ZASEBNOSTI

Pridržujemo si pravico do spremembe ali posodobitve te Politike zasebnosti kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Prosimo, da redno preverjate našo spletno stran za morebitne spremembe ali posodobitve naše Politike zasebnosti, ki bodo objavljene tukaj in bodo prikazale posodobljen datum učinkovitosti na prvi strani Politike zasebnosti, če so bile narejene kakršne koli spremembe ali posodobitve.

KONTAKTIRAJTE NAS

Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe v zvezi s to Politiko zasebnosti, se prosimo obrnite na nas na .

Vaše povratne informacije so dobrodošle in bomo komercialno razumno ravnali, da bomo čim prej odpravili morebitne skrbi.

ALPHA LUXE GROUP d.o.o. Mate Vlasića 17, 52440 Poreč

Delovni čas: Pon-Ned 9.00-19.00 OIB (PDV): HR 69925939724, MBS: 130092679 Registrirano pri Trgovinskem sodišču v Pazinu, osnovni kapital HRK 20,000.00, v celoti plačan.

Člani uprave: Robert Budimir Transakcijski račun:

IBAN HR27 2340 0091 1110 03017, odprt pri Privredna Banka Zagreb dd. BIC / SWIFT: PBZGHR2X