Certificirani arhitekti za energetsko učinkovite oblikovalske rešitve

Arhitektura igra ključno vlogo v nepremičninskem sektorju, ne glede na to, ali prodajate, kupujete ali gradite nepremičnine.

Na primer, če želite hitro prodati svojo nepremičnino, je priporočljivo angažirati arhitekta za pripravo projektnih rešitev, ki bodo potencialnim kupcem poudarile prednosti in potencial nepremičnine.

Po drugi strani pa vam lahko arhitekt pomaga preoblikovati neustrezno nepremičnino v vašo sanjsko nepremičnino, s čimer vam da jasno idejo o tem, ali se nepremičnina lahko prilagodi vašim specifičnim zahtevam in ocenjeni ceni projekta.

Če želite zgraditi sodobno, trajnostno nepremičnino, ki ustreza vašim potrebam in življenjskemu slogu, se naš tim certificiranih arhitektov in sodelavcev specializira za gradbeno oblikovanje po najvišjih standardih energetske učinkovitosti.

Naši arhitekti imajo certifikat za pasivno gradnjo (Certified Passive House Designer) in bogate izkušnje z rezidenčno arhitekturo.

Kombiniramo sodobno bivanje in trajnostno gradnjo ter se opiramo na arhitekturno tradicijo naše regije, da ponudimo unikatne in funkcionalne oblikovalske rešitve.

Arhitekturne storitve pri nakupu nepremičnin, Alpha Luxe Group, Poreč

Naše storitve v arhitekturi vključujejo:

 1. Arhitekturno svetovanje
 2. Predhodna študija prostorskih možnosti
 3. Konceptualne rešitve in projekti
 4. Glavni projekti
 5. Izvedbeni projekti
 6. Notranji projekti
 7. 3D fotorealistične vizualizacije
 8. 3D pregled prostora
 9. Študije osvetljenosti
 10. Projekt gradbene fizike
 11. Strokovni in oblikovalski nadzor
 12. Stroškovne ocene za vse stroke

Naš interdisciplinarni in integrativni pristop uporablja vse stroke, ki so potrebne za ustvarjanje kakovostne projektni rešitvi. Vsak projekt obravnavamo individualno in smo visoko občutljivi za naravo in obstoječo gradnjo.

Smo tudi pionirji na področju tehnologije BIM na Hrvaškem (Building Information Modeling), ki omogoča sodelovanje vseh udeležencev pri gradnji enega virtualnega modela in s tem olajša postopek načrtovanja, gradnje in strokovnega ter načrtovalskega nadzora.

Prek 3D vizualizacij lahko skupaj z arhitektom v "realnem času" ustvarite prepoznaven arhitekturni koncept in tako bolje pozicionirate svojo nepremičnino na trgu.

Z pravo arhitekturno zasnovo je potencial vaše nepremičnine neomejen.

Z našimi inovativnimi rešitvami in izkušnjami zagotavlja Alpha Luxe Group preobrazbo vaše nepremičnine v trajnostni, sodobni in estetsko privlačni prostor.

Kontaktirajte nas danes in skupaj dvignimo vašo nepremičninsko izkušnjo na višjo raven.

+385 52 204 933