Najdite svojo popolno nepremičnino z Alpha Luxe Group

Iščete zanesljivo in zaupanja vredno nepremičninsko agencijo na Hrvaškem? Ne iščite dlje, saj je Alpha Luxe Group prava izbira za vas. Zavedamo se, da je nakup ali prodaja nepremičnine ena najpomembnejših investicij v življenju, zato vam nudimo strokovno in izkušeno ekipo, ki vas bo vodila skozi celoten postopek.

  • Prodaja nepremičnine na lastno pest lahko pripelje do počasnih in neuspešnih prodaj. Z angažiranjem naše agencije boste imeli dostop do našega nabora potencialnih kupcev, ki iščejo nepremičnino, kot je vaša. Poleg tega nudimo celovito urejanje dokumentacije, pripravo nepremičnine za trg, oceno tržne vrednosti, svetovanje, pravno varnost in administracijo.
  • Če kupujete nepremičnino, boste potrebovali znanje o pravnih predpisih, gradbeništvu, arhitekturi, energetski učinkovitosti in administrativnih postopkih, da boste lahko sprejeli optimalno odločitev. Brez teh informacij se lahko soočite z nepotrebnimi stroški in težavami pri zaključku transakcije. Z angažiranjem naše agencije lahko zaupate v kakovostne in varne storitve, vključno s svetovanjem, ogledi nepremičnin, izborom, pravno vodstvom, pripravo dokumentacije in pogajanjem za najboljšo možno ceno.

V Alpha Luxe Groupu ponujamo pristop po meri za vsakega posameznega kupca, ne glede na to ali ste tujec ali hrvaški državljan.

Prednosti sodelovanja z Alpha Luxe Group, strokovnjaki za nepremičnine v Istri

Kupcem nudimo dodatne storitve, kot so:

  • urejanje pravnega statusa nepremičnine
  • analiza rabe zemljišča
  • upravljanje s skrbnostnim pregledom in ocenjevanjem podjetij
  • organizacija profesionalnega vzdrževanja nepremičnin
  • priprava geodetskih storitev
  • nadzor energetske certifikacije nepremičnine in skrb za
  • arhitekturne in gradbene storitve

Izberite Alpha Luxe Group, vašo zaupanja vredno nepremičninsko agencijo na Hrvaškem, zavezano k iskanju idealne nepremičnine, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu, proračunu in željam.

Kot celovita nepremičninska rešitev upravljamo z vsemi aspekti vaše transakcije nepremičnin, kar vam omogoča hitrejši in bolj zanesljiv način iskanja vaše sanjske nepremičnine, kot če bi iskali sami.

Odkrijte več o naših storitvah. Ne odlašajte in nas že danes kontaktirajte za pomoč pri iskanju vaše popolne nepremičnine!

+385 52 204 933