Storitve 360° virtualnih ogledov za nepremičnine in najem počitniških namestitev

Virtualni ogledi luksuznih nepremičnin Alpha Luxe Group

Ko gre za predstavitev vaše nepremičnine ali nastanitve, so virtualni ogledi prelomnica.

V podjetju Alpha Luxe Group nudimo 360° virtualne oglede, ki potencialnim strankam omogočajo, da iz udobja svojega doma doživijo vašo nepremičnino na najboljši možen način.

Naši virtualni ogledi so ustvarjeni z napredno tehnologijo, ki zajame 360-stopinjski pogled na vašo nepremičnino z rotacijsko kamero. To pomeni, da lahko vaše stranke raziskujejo vsak kotiček vaše nepremičnine na svojem računalniku, pametnem telefonu, televizorju, tablici ali kateri koli drugi napravi.

Če prodajate nepremičnino, virtualni ogled ustvari bolj profesionalen vtis in gradi zaupanje ter varnost s potencialnimi kupci. Prav tako prihranite vam in kupcem čas in trud, saj se izognete nepotrebnim ogledom in omogočite obisk le resnim kupcem.

Za tiste, ki oddajajo počitniške nepremičnine, apartmaje ali vile, je virtualni ogled odlično orodje za prenos vzdušja vaše namestitve potencialnim gostom.

Z ogledom virtualnega ogleda in sprehodom iz sobe v sobo si lahko potencialni gostje lažje predstavljajo svoj dopust in bolje razumejo vašo ponudbo. To je tudi odličen način, da se izpostavite konkurenci, saj virtualni ogled poveča vašo prisotnost v Googlovih iskalnih rezultatih.

Naši 360° virtualni ogledi so integrirani v vse portale za oglaševanje nepremičnin, ki jih uporabljamo, in so neposredno deljeni na družbenih omrežjih, da pritegnemo več strank. Dovolite nam, da vam pomagamo prikazati vašo nepremičnino in strankam ponuditi edinstveno in potopitveno izkušnjo.

Objemite prihodnost predstavitve nepremičnin z 360° virtualnimi ogledi Alpha Luxe Group.

To inovativno marketinško orodje omogoča potencialnim strankam, da intimno doživijo vašo nepremičnino, kar gradi zaupanje in prihrani čas.

Ne glede na to, ali prodajate nepremičnino ali ponujate počitniške najeme, naši vrhunski virtualni ogledi naredijo vašo ponudbo izstopajočo, povečajo vašo spletno prisotnost in pritegnejo resne zainteresirane stranke.

Kontaktirajte nas za potopitveno marketinško izkušnjo, ki maksimizira angažiranost strank.

+385 52 204 933